Για τις κεραίες 5G η βόμβα που ανατίναξε βαν στο Τενεσί

Πυροβολισμοί με τραυματία στη Γλυφάδα

Πράκτορες του FBI που ερευνούν την ανατίναξη ενός βαν στο Νάσβιλ του Τενεσί, είπαν ότι ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την έκρηξη, είχε βάλει στόχο μια εταιρεία τηλεπικοινωνιών, επειδή πίστευε με πάθος στις θεωρίες περί κεραιών 5G.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης ήταν ο 63χρονος  Άντονι Γουόρνερ, ετών 63, καθώς εντοπίστηκε  DNA του σε ιστούς στο σημείο της έκρηξης -δυστυχώς έδωσε δείγμα DNA η μητέρα του και ταυτοποιήθηκε.

Η έκρηξη της συσκευής στο βαν κατέστρεψε ένα κτίριο μετάδοσης AT&T, καταστρέφοντας σήματα τηλεφώνου και το διαδίκτυο σε πολλές πόλεις. Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν, ωστόσο ακούστηκε προειδοποίηση εκκένωσης και γι’ αυτό δεν υπήρξαν άλλοι τραυματίες. Ηταν επίσης 06:00 το πρωί.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version