Γιάννης Μαντζουράνης: “Στείλτε τον Μητσοτάκη στον Όλυμπο”!

Γιάννης Μαντζουράνης: "Στείλτε τον Μητσοτάκη στον Όλυμπο"!

Mε ένα βίντεο του στη σελίδα του στο Facebook, ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας και υπεύθυνος του τμήματος Δικαιοσύνης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζει την πρόσφατη αναφορά του πρωθυπουργού κατά την περιοδεία του τελευταίου στον πολύπαθο Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντζουράνη, η αναφορά αυτή απέδειξε την  ελαφρότητα με την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιλαμβάνεται τις ζωτικές κρίσεις, που αντιμετωπίζει η πατρίδα και οι πολίτες της. «Θέλω να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο» ήταν η φράση του πρωθυπουργού, που κατά τον γνωστό δικηγόρο άφησε έκπληκτους τους πάντες.

Την ίδια ώρα, επισημαίνει στο νέο βίντεο, που ανάρτησε ο Γιάννης Μαντζουράνης, οι νεκροί της πανδημίας ξεπερνούν τις 35.000, το ΕΣΥ διαλύεται με την υπογραφή Μητσοτάκη, ενώ σοβαρές ελλείψεις σε εκατοντάδες φάρμακα προκαλούν απόγνωση στου πολίτες.

Σύμφωνα με τον κ. Μαντζουράνη η πρωθυπουργική φράση «Θέλω να πάω στον Όλυμπο τον Μάιο» είναι η απάντηση του πρωθυπουργού στην εκρηκτική ακρίβεια, στους μισθούς πείνας, στα περίπου 9 δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς και φίλους και στα δισεκατομμύρια των επιδοτήσεων στους παρόχους ενέργειας. Είναι η απάντηση στις υποκλοπές, στο παρακράτος και στην διαπλοκή και διαφθορά. «Φτάνει», σημειώνει στο βίντεο του ο Γιάννης Μαντζουράνης, καταλήγοντας στην ανάρτηση του «στείλτε τον στον… Όλυμπο»!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version