Γλίτωσε ο Σκριπάλ, βγήκε από το νοσοκομείο

Γλίτωσε ο Σκριπάλ, βγήκε από το  νοσοκομείο

Ο Ρώσος πρώην διπλός κατάσκοπος Σεργκέι Σκριπάλ ο οποίος είχε δηλητηριασθεί με νευροτοξικό παράγοντα στη Βρετανία, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές υγείας της χώρας.

Στις 4 Μαρτίου, ο Σκριπάλ είχε βρεθεί αναίσθητος μαζί με την κόρη του Γιούλια σε παγκάκι της πόλης Σάλσμπερι στη νότια Αγγλία. Η κόρη του βγήκε από το νοσοκομείο πριν από έναν μήνα.

Η Βρετανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση και οι δυτικές κυβερνήσεις, ανάμεσά τους και οι ΗΠΑ, προχώρησαν σε απελάσεις πάνω από 100 ρώσων διπλωματών. Η Μόσχα αρνείται κάθε ανάμειξη στην επίθεση και έχει λάβει αντίμετρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version