Γονατιστός ο Πούτιν κάνει χειροφίλημα σε μικρή μπαλαρίνα

Γονατιστός ο Πούτιν κάνει χειροφίλημα σε μικρή μπαλαρίνα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, γονάτισε και φίλησε το χέρι μιας μικρής μπαλαρίνας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την καλή του εικόνα.

Ο Ρώσος πρόεδρος αφού μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες το πόσο μπρουτάλ είναι – έκανε βόλτα στην Κριμαία με πέτσινο μπουφάν σε μηχανή, χθες Τρίτη, συνάντησε μια ομάδα νεαρών μαθητριών μπαλέτου σε μια σχολή χορού στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Και κάποια στιγμή, εκεί που πόζαρε για φωτογραφίες και υπέγραφε αυτόγραφα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε να δείξει τους καλούς του τρόπους. Ο Ρώσος πρόεδρος απευθύνθηκε σε μια από τις μελλοντικές μπαλαρίνες αποκαλώντας την «mademoiselle», προτού γονατίσει και φιλήσει το χέρι της.

 

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνει την καλή του ανατροφή. Εξάλλου, είναι γνωστό πως έχει προσφέρει λουλούδια σε γυναίκες αρχηγούς κρατών και κορυφαίους αξιωματούχους, όπως η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version