Η Flydubai ΔΕΝ καθηλώνει τα Boeing 737 MAX

Η Flydubai ΔΕΝ καθηλώνει τα Boeing 737 MAX

Η αεροπορική εταιρεία Flydubai ανακοίνωσε πως εξακολουθεί να εμπιστεύεται την αξιοπιστία των αεροσκαφών Boeing 737 του στόλου της, ανακοίνωσε εκπρόσωπός της μία ημέρα μετά την συντριβή ενός 737 MAX 8 της Ethiopian Airlines. Η Flydubai διαθέτει ικανό αριθμό Boeing 737, μεταξύ αυτών και το μοντέλου MAX 8.

«Παρακολουθούμε την κατάσταση και συνεχίζουμε να είμαστε σε επαφή με την Boeing. Η ασφάλεια των επιβατών και των πληρωμάτων μας αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητά μας», τόνισε η ίδια εκπρόσωπος. Οι κινεζικές αρχές, όπως και οι Ethiopian Airlines και Cayman Airways, ανακοίνωσαν πως θα κρατήσουν στο έδαφος τα αεροσκάφη 737 MAX 8 του στόλου τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version