Η κατάσταση του Ευάγγελου Αντώναρου που διακομίσθηκε με C-130 στο νοσοκομείο

Η κατάσταση του Ευάγγελου Αντώναρου που διακομίσθηκε με C-130 στο νοσοκομείο

Έντονη δυσφορία ένιωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ενώ έκανε διακοπές στην Πάτμο και είναι πιθανόν αυτή να οφείλεται σε λοίμωξη από κορονοϊό, χωρίς όμως η συγκεκριμένη διάγνωση να έχει επιβεβαιωθεί. Ο 70χρονος πολιτικός απευθύνθηκε, συγκεκριμένα, χθες τη νύχτα σε γιατρό στην Πάτμο και εκείνος, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ασθενούς, ζήτησε να γίνει άμεσα αεροδιακομιδή του σε μεγάλο νοσοκομείο.

Ο κ. Αντώναρος αρχικά διακομίσθηκε με ελικόπτερο Super Puma στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου και εν συνεχεία με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αρχική διάγνωση του γιατρού στην Πάτμο ήταν “έντονη δυσφορία συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού”. Μόλις έφθασε στην Κρήτη άρχισαν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για λοίμωξη από κορονοϊό ή για άλλο πρόβλημα υγείας. Ο κ. Αντώναρος έχει κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά βρέθηκε θετικός στον ιό όπως πολλοί εμβολιασμένοι.

Εμφανίζει σύμφωνα με πληροφορίες δύσπνοια, πυρετό και γενική καταβολή δυνάμεων. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Αντώναρος έχει υποκείμενα νοσήματα και είναι ευάλωτος στον ιό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημέρωση για το αν εισήχθη σε ΜΕΘ ή αν νοσηλεύεται σε κοινή κλίνη Covid.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version