Η Ολλανδία δέχεται… 100 μετανάστες από τη Μόρια, και θέλει οι μισοί να είναι ανήλικοι

Η Ολλανδία δέχεται… 100 μετανάστες από τη Μόρια, και θέλει οι μισοί να είναι ανήλικοι

Η Ολλανδία πρότεινε να παραλάβει 100 μετανάστες, εκ των οποίων οι μισοί ανήλικοι, από τους 13.500 που έμειναν άστεγοι μετά την πυρκαγιά στο ΚΥΤ της Μόριας.

«Η ολλανδική κυβέρνηση είναι ανοιχτή στο αίτημα της Ελλάδας να παραλάβει μια ομάδα ανηλίκων και οικογενειών μετά τα τραγικά γεγονότα στον καταυλισμό της Μόριας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός Δικαιοσύνης και Ασφάλειας Άνκι Μπρέκερς-Κνολ.

Σύμφωνα με αυτό το κείμενο, η Ολλανδία είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει 50 ασυνόδευτους ανήλικους και άλλους 50 γονείς με παιδιά. «Σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση επιβάλλονται έκτακτες πρωτοβουλίες», πρόσθεσε ο υφυπουργός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version