Η ομιλία Μητσοτάκη στη Βουλή (video)

Μητσοτάκης: "Η κρίση υπονομεύει την ανάκαμψη, για όλα φταίει η Ρωσία", Σπύρος Γκουτζάνης

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί από το βήμα της Βουλής στο πλαίσιο της συνεδρίασης για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο  πρωθυπουργός αρχικά εξέφρασε τις ευχές του στη Μαριέττα Γιαννάκου, που νοσηλεύεται στο ΓΝΑ.

Στη συνέχεια ανέφερε, «Κ. Τσίπρα είπατε ότι έχω τελειώσει πολιτικά. Φαντάζομαι ότι η εκτίμηση σας είναι τόσο ειλικρινής όσο όταν λέγατε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσει εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είχα προβλέψει ότι το επόμενο στοίχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση θα ήταν να μείνει δεύτερο κόμμα και όχι τρίτο στη Βουλή. Ο κ Τσίπρας αναδεικνύει έντονα το δικό του υπαρξιακό πρόβλημα. Γιατί θυμήθηκε τώρα τις εκλογές, αν όχι για να κλείσει εσωκομματικές πληγές;».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version