Η Βόρειος Κορέα αντιμετωπίζει τον κοροναϊό με την εκτέλεση ασθενούς που το έσκασε από καραντίνα

Η Βόρειος Κορέα αντιμετωπίζει τον κοροναϊό με την εκτέλεση ασθενούς που το έσκασε από καραντίνα

Η Βόρειος Κορέα εκτέλεσε βάναυσα έναν ασθενή με κορωναϊό γιατί βγήκε δημοσίως αγνοώντας την καραντίνα, σύμφωνα με αναφορές.

Η δικτατορία του Kim Jong-un ασχολείται με τον ιό με σκληρότατη πυγμή μετά την εκτέλεση του πολίτη που εγκατέλειψε την καραντίνα για να πάει σε ένα δημόσιο λουτρό.

Ο ασθενής συνελήφθη από αξιωματικούς και αμέσως πυροβολήθηκε καθώς η χώρα παίρνει δρακόντεια μέτρα για να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού.

Η νοτιοκορεατική εφημερίδα Dong-a Ilbo ανέφερε ότι ο άνδρας – κυβερνητικός αξιωματούχος – είχε απομονώθηκε μετά από ταξίδι στην Κίνα.

Ο Kim Jong-un επέβαλε στρατιωτικό νόμο για να επιβάλει καραντίνα για την καταπολέμηση του ιού.

Ο βορειοκορεάτης αξιωματούχος εμπορίου τέθηκε σε καραντίνα βάσει μιας πολιτικής απομόνωσης όσων είχαν πάει στην Κίνα.

Ένας άλλος αξιωματούχος λέγεται ότι εξορίστηκε σε βορειοκορεατικό αγρόκτημα αφού προσπάθησε να συγκαλύψει τα ταξίδια του στη Κίνα.

Ο δεύτερος αξιωματούχος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, μέλος της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας του μυστικοπαθούς κράτους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version