ΙΑΤΑ: Αναμονή αποτελεσμάτων έρευνας για την πτώση του 737

ΙΑΤΑ: Αναμονή αποτελεσμάτων έρευνας για την πτώση του 737

Ο Αλεξάντρ ντε Ζινιάκ, ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), δήλωσε ότι χρειάζεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργείται για την =συντριβή =αεροσκάφους Boeing 737 MAX 8 της Ethiopian Airlines την Κυριακή, πριν να εξαχθεί οποιοδήποτε συμπέρασμα για το δυστύχημα ή το αεροσκάφος.

«Η πιο σοβαρή και σθεναρή στάση είναι να ελέγχεις και να επαληθεύεις και να διαπιστώνεις τα γεγονότα», τόνισε ο Ντε Ζινιάκ σε δημοσιογράφους στο περιθώριο μιας συνόδου του κλάδου στη Σιγκαπούρη. «Ως προς αυτό το ζήτημα, η πάγια θέση μας είναι να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας πριν να εξαγάγουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα».

Ο Γενικός Διευθυντής της IATA πρόσθεσε ότι κατέγραψε τις αποφάσεις των κυβερνήσεων της Κίνας, της Ινδονησίας και της Σιγκαπούρης να καθηλώσουν τα αεροσκάφη του τύπου στο έδαφος μετά το δυστύχημα.
Η IATA εκπροσωπεί περίπου 260 αερομεταφορείς παγκοσμίως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version