Ινδία: Δοκιμές τελικού σταδίου υποψήφιου εμβολίου για τον κορονοϊό

Ινδία: Δοκιμές τελικού σταδίου υποψήφιου εμβολίου για τον κορονοϊό

Η ινδική Zydus Cadila σχεδιάζει να ολοκληρώσει τις δοκιμές τελικού σταδίου του πειραματικού της εμβολίου για την Covid-19 τον Μάρτιο του 2021 και θα μπορεί να παράγει έως και 100 εκατομμύρια δόσεις ετησίως αν οι δοκιμές αυτές στεφθούν με επιτυχία, δήλωσε στο Reuters ο πρόεδρός της Πανκάζ Πατέλ.

Το υποψήφιο εμβόλιο της Cadila, το οποίο ονομάζεται ZyCov-D, είναι ένα από τα δεκάδες που αναπτύσσονται σε όλον τον κόσμο για την καταπολέμηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού. Η Ινδία ανακοίνωσε σήμερα 34.956 νέα κρούσματα κορονοϊού, με τα οποία ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε σε περισσότερα από ένα εκατομμύριο, κατατάσσοντας τη χώρα αυτή στην τρίτη θέση σε αριθμό κρουσμάτων, μετά τις ΗΠΑ και την Βραζιλία. Η ασιατική χώρα καταμετρά πλέον 25.602 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 1.003.832 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version