Ιούλιο οι S-400 στην Τουρκία, ανοιχτοί σε πώληση μαχητικών οι Ρώσοι

To μαχητικό Su-35: Ο φονικότερος "Ρώσος μαχητής"

Η Ρωσία θα αρχίσει να στέλνει από τον Ιούλιο στην Τουρκία τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, ενώ είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία την πώληση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών, δήλωσε ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας οπλικών συστημάτων Rosoboronexprot Αλεξάντρ Μιχέγεφ.

Αναφερόμενος στους S-400 ο Μιχέγεφ δήλωσε ότι «όλα είναι έτοιμα, έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί». Παράλληλα o Ρώσος αξιωματούχος δήλωσε ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να συζητήσει με την Τουρκία το ενδεχόμενο της πώλησης μαχητικών αεροσκαφών.

«Εάν η τουρκική πλευρά απευθυνθεί σε εμάς είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε την πώληση στην Τουρκία ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών με βάση τις δυνατότητες μας», δήλωσε ο Μιχέγεφ απαντώντας στο ερώτημα αν η Μόσχα προτίθεται να πουλήσει στην Άγκυρα μαχητικά στην περίπτωση που οι ΗΠΑ παγώσουν τη συμφωνία για την πώληση μαχητικών F-35.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version