Ηράκλειο: Σύλληψη 51χρονου για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων

Δράμα: Σύλληψη 40χρονου για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας – Πως «παγίδευσε» έναν 14χρονο

O 51ετών άνδρας από το Ηράκλειο, που κατηγορείται για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, αλλά και κατοχή και παραγωγή παιδικής πορνογραφίας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Ο 51χρονος φέρεται να ομολόγησε από την πρώτη στιγμή τη συνεύρεσή του με το ανήλικο τότε βαφτιστήρι του που σήμερα είναι 20 ετών, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη δύο φορές, ενώ δεν δέχθηκε ότι έχει πειράξει τα δύο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση από τα στοιχεία που προέκυψαν στην προανάκριση.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του, μετά από έρευνα στο σπίτι του, που εντοπίστηκε κάρτα μνήμης, η οποία περιείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Το υλικό που εντοπίστηκε, αφορά στο χρονικό διάστημα από το 2006 έως το 2019 .

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version