Ισραήλ: Μία συμφωνία απελευθέρωσης των ομήρων θα αναβάλει την επιχείρηση στην Ράφα

Στην Ντόχα μεταβαίνει ο αρχηγός της CIA – Αναστολή αποστολής αμερικανικών όπλων στο Ισραήλ
EPA/ATEF SAFADI

Τί είπε ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ.

Ο Ισραηλινός υπουργός  Εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι η προγραμματισμένη εισβολή στην πόλη της Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, θα μπορούσε να ανασταλεί εάν υπάρξει συμφωνία για την απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς.

“Η απελευθέρωση των ομήρων είναι η ύψιστη προτεραιότητα για εμάς”, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Ισραέλ Κατζ κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 12.

Όταν ρωτήθηκε εάν αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αναβολή μιας προγραμματισμένης επιχείρησης για την εξόντωση των ταγμάτων της Χαμάς στην πόλη Ράφα, ο Κατζ απάντησε: “Ναι” και συνέχισε δηλώνοντας: “εάν υπάρξει συμφωνία, θα αναστείλουμε την επιχείρηση”.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version