Κασσελάκης: “Δεν μου είναι εύκολη απόφαση οι διαγραφές”

Κασσελάκης: "Δεν μου είναι εύκολη απόφαση οι διαγραφές"

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης σε δεύτερη παρέμβασή του σήμερα στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», δήλωσε πως το βασικό είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «υγιές κόμμα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την ανάγκη να επιστρέψει στον ΣΥΡΙΖΑ η συντροφικότητα και η ανεκτικότητα και να μην πορσβάλλουν κάποιοι τους συντρόφους τους. Σημείωσε, δε, ότι πρέπει «να αφουγκραστούμε τη βάση του κόμματος» που θέλει μια «κυβερνητική αριστερά». Όσον αφορά, τέλος, τις διαγραφές/αποχωρήσεις σχολίασε πως «δεν είναι εύκολη αποφάση» ούτε γι’ αυτόν.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version