Καταγγελίες Σαμαρά για τον ΄Ρασπούτιν’ της Novartis

Εισιτήριο για την Κομισιόν, αλλά ο ρεβανσισμός ρεβανσισμός..., Σπύρος Γκουτζάνης

Σε καταγγελίες – φωτιά προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στον απόηχο της υπόθεσης Novartis, προχωρώντας και σε αποκαλύψεις για το ποιος κρύβεται πίσω της.

«Ο λεγόμενος “Ρασπούτιν” είναι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Εγώ τον μήνυσα εξαρχής, τον κατονόμασα. Εξάλλου πρώτη τον είχε περιγράψει η πρώην εισαγγελέας Διαφθοράς, κ. Ράικου, η οποία εξαναγκάστηκε σε παραίτηση» καταγγέλλει ο κ. Σαμαράς μιλώντας στα Παραπολιτικά.

«Ο κ. Αγγελής είναι ο δεύτερος δικαστικός λειτουργός που παραιτούμενος κατονομάζει και αυτός τον “Ρασπούτιν”», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαράς, μιλώντας στα «Παραπολιτικά», ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν τον ξέρει ο κ. Τσίπρας; Αστειεύεστε; Στο υπουργικό του συμβούλιο είναι! Ο κ. Τσίπρας με τον κ. Παπαγγελόπουλο συζητούσαν και συζητούν στο Μέγαρο Μαξίμου. Μαζί τα σχεδίασαν, μαζί τα εκτέλεσαν. Ας μην κρύβονται λοιπόν!», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version