Κατολίσθηση και στα Χανιά – Κινδύνευσαν μάνα και γιος

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με θύμα 52χρονο μοτοσικλετιστή

Μόνον υλικές ζημίες προκλήθηκαν από κατολίσθηση στο δήμο Κισσάμου, καθώς μια μητέρα με το γιο της επέβαιναν σε ΙΧ την ώρα που έπεσαν βράχοι στο δρόμο. Αν όμως ήταν πεζοί, η εξέλιξη θα ήταν διαφορετική.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Τοπολίων του Δήμου Κισσάμου, στα Χανιά. Πέτρες έπεσαν πάνω στο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο επιβαίνοντες, ενώ το ΙΧ υπέστη υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει προληπτικά τους τραυματίες, ενώ μετέβη και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κισσάμου για να καθαρίσει τον δρόμο.

Όπως σημειώνουν τα τοπικά Μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται αυτό το φαινόμενο. Στο σημείο αυτό έχουν ξανασυμβεί κατολισθήσεις και οδηγοί, αλλά και πεζοί, πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Τα προβλήματα αυτά είναι πιο απειλητικά για τουρίστες, Έλληνες ή αλλοδαπούς, καθώς οι περισσότεροι ντόπιοι ξέρουν τις επικινδυνότητες της περιοχής τους και προσέχουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version