Κίνα-κορονοϊός: Οκτώ νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19

Κίνα-κορονοϊός: Οκτώ νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19

Η ηπειρωτική Κίνα ανέφερε οκτώ νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19. Την προηγούμενη ημέρα, είχαν καταγραφεί δέκα περιστατικά, σύμφωνα με μία ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής Υγείας. Η ίδια επιτροπή ανέφερε ότι όλα τα νέα περιστατικά είναι εισαγόμενα, με την εμπλοκή ταξιδιωτών από το εξωτερικό.

Η επιτροπή ανέφερε επίσης, εννέα νέα ασυμπτωματικά περιστατικά μόλυνσης. Την προηγούμενη ημέρα, είχαν καταγραφεί 39 ασυμπτωματικά περιστατικά. Ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιστατικών μόλυνσης από την COVID-19 στην Κίνα, έχει καταγραφεί στα 85.202 περιστατικά, ενώ σταθερός παραμένει ο αριθμός των θανάτων στους 4.634 θανάτους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version