Κλειστές και αύριο οι τράπεζες και το χρηματιστήριο

Κλειστές και αύριο οι τράπεζες και το χρηματιστήριο

Την Τετάρτη (8/5) θα ανοίξουν και πάλι οι τράπεζες, με τις πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα να εκτελούνται από την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι μεταφορές θα εκτελεστούν κανονικά, αλλά με ημερομηνία αξίας την Τετάρτη 8 Μαΐου. Για την εκτέλεση των μισθοδοσιών θα πρέπει να καταχωρηθεί στο αρχείο μισθοδοσίας ως ημερομηνία εκτέλεσης η Τετάρτη 8 Μαΐου, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι τράπεζες. Όσον αφορά στις μεταχρονολογημένες και μελλοντικές εντολές με ημερομηνία εκτέλεσης την Τρίτη 7 Μαΐου, θα εκτελεστούν την Τετάρτη 8 Μαΐου. Επίσης, το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών θα παραμείνει κλειστό και αύριο, 7 Μαΐου.

Οι τράπεζες έκλεισαν για έξι ημέρες λόγω του Πάσχα αλλά και λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς στην 7η Μαΐου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version