Κορονοϊός: Η Kuwait Airways θα απολύσει το 25% του προσωπικού της

Κορονοϊός: Η Kuwait Airways θα απολύσει το 25% του προσωπικού της

Η κρατική αεροπορική εταιρεία Kuwait Airways σχεδιάζει να απολύσει 1.500 εργαζομένους –το 25% του εργατικού δυναμικού της – εξαιτίας του αντίκτυπου στις επιχειρήσεις της από την πανδημία του νέου κορονοϊού, έκανε γνωστό μια πηγή.

Η αεροπορική εταιρεία θα απολύσει μόνο ξένο προσωπικό, σύμφωνα με την κουβεϊτιανή εφημερίδα Al-Qabas, η οποία επικαλείται πηγή στην εταιρεία. Οι Κουβεϊτιανοί, όσοι είναι παντρεμένοι με Κουβεϊτιανούς πολίτες και οι πολίτες άλλων αραβικών κρατών του Κόλπου δεν θα επηρεασθούν από τις περικοπές θέσεων εργασίας, αναφέρει η εφημερίδα. Εκπρόσωπος της εταιρείας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version