Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση ως το τέλος

Κουίκ: Θα στηρίξω την κυβέρνηση ως το τέλος

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο twitter.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα», αναφέρει ο κ. Κουίκ.

«Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016,ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για την κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση και επιλογή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα υφυπουργός Εξωτερικών. Γι’ αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο» έγραψε σε νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version