Κυβερνητικός εκπρόσωπος: Έρχονται πιο κοντά τα μέτρα για την Όμικρον

Τον ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί ο Οικονόμου για τις δηλώσεις Αποστολόπουλου (video)

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να ισχύσουν νωρίτερα από τις 3 Ιανουαρίου, τα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Υγείας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Πρόσθεσε ότι αύριο θα συνεδριάσει η Επιτροπή των επιστημόνων, ωστόσο προς το παρόν δεν υπάρχει σχεδιασμός ή εισήγηση για περισσότερα μέτρα ή να μην ανοίξουν τα σχολεία νωρίτερα.

Αναφέρθηκε στις «διακοπές πρωθυπουργού» και στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Ο πρωθυπουργός αναχώρησε χθες από την Αθήνα και θα επιστρέψει αύριο». Χαρακτήρισε ανάξια σχολιασμού την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι ελάχιστες ήταν οι ημέρες που ο πρωθυπουργός απουσίαζε από το Μέγαρο Μαξίμου στα δύο χρόνια της πρωθυπουργίας του.

Αναφέρθηκε και στο θέμα που έχει προκύψει με τον Ηλία Μόσιαλο λέγοντας: «Ο κ. Μόσιαλος εξέφρασε προσωπική άποψη στο πλαίσιο του ιδιωτικού του βίου, η προσωπική άποψη είναι κατοχυρωμένη ακόμη και αν ο τρόπος είναι άκομψος ή ακόμη και προσβλητικός. Η κυβέρνηση δεν σχολιάζει τις προσωπικές απόψεις στο πλαίσιο του ιδιωτικού βίου». Ωστόσο δεν απάντησε αν ο κ. Μόσιαλος θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την χώρα μας στους διεθνείς οργανισμούς.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version