Λέσβος: Νεκρός ο μετανάστης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο μετά από τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού - Νεκρός μοτοσικλετιστής

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Παναγιούδας στη Λέσβο, έξι χιλιόμετρα βόρεια της Μυτιλήνης, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα το ένα να βγει από το δρόμο και να παρασύρει δύο πεζούς.

Ένας εξ’ αυτών, ήταν 27χρονος μετανάστης από την Ερυθραία που είχε αιτηθεί άσυλο και ζούσε στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός, ενώ, η 22χρονη που ήταν μαζί του, επίσης από την Ερυθραία, σφήνωσε ανάμεσα σε κάδους απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί. Η γυναίκα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητο που παρέσυρε τους πεζούς ήταν ένα αγροτικό το οποίο οδηγούσε ένας 21χρονος με επιβάτες ακόμα έναν 21χρονο και έναν 27χρονο.

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version