Λίμπερμαν σε Άσαντ: Διώξε το Ιράν από την Συρία

Λίμπερμαν σε Άσαντ: Διώξε το Ιράν από την Συρία

Ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Αβίγκντορ Λίμπερμαν κάλεσε τον Σύρο πρόεδρο Άσαντ να διώξει τους Ιρανούς από την Συρία. «Δράττομαι της ευκαιρίας για να απευθύνω αυτό το μήνυμα στον Άσαντ, διώξτε τους Ιρανούς, διώξτε τον Γκασέμ Σουλεϊμανί και την Quds», είπε ο Λίμπερμαν από το Γκολάν.

Ο Γκασέμ Σουλεϊμανί διοικεί τη Δύναμη Quads, υπεύθυνη τις εκτός ιρανικών συνόρων επιχειρήσεις των Φρουρών της Επανάστασης. «Δεν σας εξυπηρετούν, το μόνο που κάνουν είναι να βλάπτουν και η παρουσία τους προκαλεί μόνο ζημιές και προβλήματα», πρόσθεσε ο Ισραηλινός υπουργός.

Ο ισραηλινός στρατός έπληξε δεκάδες ιρανικούς στρατιωτικούς στόχους στη Συρία, σε αντίποινα για την εκτόξευση, από ιρανικές δυνάμεις περίπου είκοσι ρουκετών προς τις θέσεις του στο Γκολάν από το συριακό έδαφος.

«Παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και προηγούμαστε των γεγονότων με υπεύθυνο και αποφασιστικό τρόπο», κατέληξε ο Λίμπερμαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι