Λόγω Ιμίων Τούρκοι χάκερς έβαλαν τον Κεμάλ Ατατούρκ στο λογαριασμό της Μπακογιάννη

Ζάκυνθος

Επίθεση από Τουρκους χάκερς δέχτηκε ο λογαριασμός της Ντόρας Μπακογιάννη στο instagram, όπου ανέβασαν στο προφίλ της φωτογραφίες και βίντεο. Η βουλευτής της ΝΔ ενημέρωσε την εταιρεία για να κατεβάσει αμέσως το περιεχόμενο και να επανακτήσει  η βουλευτής πρόσβαση στον λογαριασμό της. Ο λογαριασμός της αυτή την ώρα έχει επανέλθει.

Οι χάκερς «πείραξαν» το προφίλ της πρώην υπουργού Εξωτερικών, βάζοντας φωτογραφίες του Κεμάλ Ατατούρκ, χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική φράση του: «Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που λέει ότι είμαι Τούρκος». Σε μια από τις φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει οι χάκερς η λεζάντα έγραφε: «Πετώντας τους Έλληνες στη θάλασσα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version