Λονδίνο: Ορθή διαχείριση του Brexit… αλλιώς

Λονδίνο: Ορθή διαχείριση του Brexit… αλλιώς

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ είπε ότι η ιστορία θα καταγράψει αρνητικά Βρετανία και ΕΕ αν δεν διαχειριστούν σωστά την έξοδο της χώρας του από το μπλοκ. Η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει από την ΕΕ στις 29 Μαρτίου αλλά Βρετανοί βουλευτές έχουν απορρίψει τη συμφωνία στην οποία κατέληξε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι με το μπλοκ.

“Η ιστορία θα κρίνει και τις δύο πλευρές πολύ αρνητικά αν δεν το χειριστούμε σωστά”, δήλωσε σήμερα στο ραδιόφωνο του BBC ο Χαντ.”Επιθυμούμε να παραμείνουμε πολύ καλοί φίλοι με την ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία με τέτοιον τρόπο ώστε να μην δηλητηριάσει τις σχέσεις μας για τα πολλά επόμενα χρόνια”, είπε ο Χαντ.

Πρόσθεσε επίσης ότι κάποια πρόοδος έχει επιτευχθεί τις τελευταίες ημέρες. “Υπάρχει περιθώριο και άλλης προόδου. Είναι απολύτως δυνατή”, σημείωσε ο ίδιος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version