Μαντζουράνης για παραίτηση Τσίπρα: “Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια του”

Μαντζουράνης για παραίτηση Τσίπρα: "Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια του"

«Μας εμπνέει η αξιοπρέπεια της στάσης του Αλέξη Τσίπρα», υπογραμμίζει σε δήλωση του ο Γιάννη Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Γ. Μαντζουράνη: «Θλίψη, οργή, προβληματισμός, μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να μην είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Λογικό κι αναμενόμενο. Ωστόσο καλό είναι να θυμόμαστε: Ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραιτήθηκε. Παραμερίζει για να περάσει το νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Θα είναι παρών στην προσπάθεια για βαθιά ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, όπως ξεκάθαρα δήλωσε.

Και ο δημόσιος λόγος του ήταν και είναι πολιτική δέσμευση. Η ανυπόκριτη αξιοπρέπεια της στάσης του και η έμπρακτη επιβεβαίωση των λόγων ότι αρχές και αξίες δεν κρίνονται από αξιώματα και καρέκλες, επιβάλλουν σεβασμό από όλους μας. Είμαι περήφανος, που βρέθηκα στους ίδιους αγώνες μαζί του. Ο αγώνας συνεχίζεται!».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version