Μαρίνα Σάττι: Έχει υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα – Λίγες ώρες μένουν για τον Β’ ημιτελικό της Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Έχει υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα – Λίγες ώρες μένουν για τον Β’ ημιτελικό της Eurovision
(ξένη Δημοσίευση) Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει στιγμιότυπο από τη συναυλία της Μαρίνα Σάττι στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η εκρηκτική συναυλία της Μαρίνας Σάττι που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2023 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων έρχεται αποκλειστικά στο Onassis Channel στο YouTube, ειδικά κινηματογραφημένη από τον Χρήστο Σαρρή. Ετοιμαστείτε για το πιο θερμό και διονυσιακό ψηφιακό live της νέας χρονιάς. Το STAGES A/LIVE επιστρέφει για τρίτη σεζόν. Αυτή τη φορά, ζωντανά και ψηφιακά, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Ωνάση που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, εξελίσσεται σε έναν νέο τρόπο να ζεις την κάθε συναυλία. Για τη σεζόν 2023-24, το STAGES A/LIVE έχει κοινό και είναι γυναικεία υπόθεση, με επίκεντρό του τέσσερις μοναδικές θηλυκότητες. Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 21:00, η Μαρίνα Σάττι κάνει πρεμιέρα με ένα διονυσιακό live στο Onassis Channel στο YouTube. Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΩΝΑΣΗΣ/ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

Η χθεσινοβραδινή πρόβα της Μαρίνας Σάττι έδειξε, σύμφωνα με ρεπόρτερ του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, ότι η τραγουδίστρια αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα, ενώ επίκειται ο αποψινός Β΄ημιτελικός της Eurovision.

Σύμφωνα με ψυχαγωγικές ιστοσελίδες η Σάττι ταλαιπωρείται από προχθές από κάποια ίωση που προκαλεί υψηλό πυρετό και φαρυγγίτιδα και είναι υπό φαρμακευτική αγωγή. Λόγω του προβλήματος υγείας η τραγουδίστρια ακύρωσε τις συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένες και κρατάει δυνάμεις για τον ημιτελικό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version