Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Με εγκεφαλικό νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης

Στον θάλαμο κρατουμένων στη Νευρολογική Κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο ηθοποιός, που κατηγορείται για βιασμούς, τα ξημερώματα της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Σύμφωνα με  πληροφορίες, ένιωσε δύο φορές ενοχλήσεις μέσα στο 24ωρο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί ισάριθμες φορές στο νοσοκομείο.

Την πρώτη φορά ωστόσο υπέγραψε ο ίδιος να πάρει εξιτήριο, όμως επέστρεψε λίγες ώρες αργότερα αφού οι ενοχλήσεις έγιναν πιο έντονες. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η δίκη θα γίνει κανονικά σήμερα, θα εκπροσωπηθεί από τους δικηγόρους του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version