Μέσα στον Μάρτιο οι φορολογικές δηλώσεις

Μέσα στον Μάρτιο οι φορολογικές δηλώσεις

Εντός του Μαρτίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα του TAXISnet, για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Η προθεσμία για τους 8,5 εκατομμύρια φορολογούμενους εκπνέει στις 30 Ιουνίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η ΑΑΔΕ σχεδιάζει να τρέξει την εκκαθάριση του φετινού ΕΝΦΙΑ εντός του Ιουλίου.

Η φορολογική εικόνα της χώρας απασχόλησε και το 4ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.

Το πραγματικό εισόδημα των αυτοαπασχολούμενων είναι κατά 80% υψηλότερο από αυτό που δηλώνουν στην εφορία, δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, Φραγκίσκος Κουτεντάκης.

Για φορο-αδικία έκανε λόγο ο γενικός διευθυντής του ΣΕΒ, Άκης Σκέρτσος, τονίζοντας ότι 1 εκατομμύριο φορολογούμενοι πληρώνουν το 92% των εσόδων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version