Μητσοτάκης: Βασικός στόχος η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού

Μητσοτάκης: Βασικός στόχος η αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού

Ο βασικός σκοπός του τρίτου προγράμματος χρηματοδότησης, που ήταν η σταδιακή πρόσβαση της χώρας στις αγορές κεφαλαίου, δεν επετεύχθη με ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί αυτήν την ώρα στη Θεσσαλονίκη.

«Δέσμευσή μου η σταδιακή αποκλιμάκωση του κόστους δανεισμού», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας παραλλήλως ότι στόχος του είναι η μείωση των φόρων και των εισφορών.

«Δεν έχω το ίδιο πρόγραμμα με τον κ. Τσίπρα. Θέλουμε να μειώσουμε φόρους και εισφορές και να μειώσουμε το κράτος. Ο κ. Τσίπρας θέλει να αυξήσει το κράτος», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. Πρόσθεσε επίσης ότι στόχος του δικού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη 4% και η δημιουργία 700.000 νέων θέσεων εργασίας μέσα στην επόμενη πενταετία.

Στην ερώτηση αν θα ψηφίσει η ΝΔ τα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Θα περιμένουμε να δούμε τι μέτρα θα φέρει ο κ. Τσίπρας στη Βουλή. Μέτρα ευθυγραμμισμένα με τη δική μας λογική που αντιγράφει ο κ. Τσίπρας δεν έχουμε λόγο να μην τα ψηφίσουμε».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version