Μοναδική επιλογή μια κυβέρνηση συνασπισμού, λέει ο Ιγκλέσιας

Μοναδική επιλογή μια κυβέρνηση συνασπισμού, λέει ο Ιγκλέσιας

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος της ριζοσπαστικής αριστεράς Unidas Podemos έγραψε σήμερα στο Twitter πως μια κυβέρνηση συνασπισμού αποτελεί τη μοναδική επιλογή και πως δεν έχει αλλάξει γνώμη ως προς αυτό.

Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας έγραψε το εν λόγω μήνυμα στο Twitter αφού ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ προσέφερε μια εναλλακτική επιλογή που περιλαμβάνει μια συμφωνία πάνω σε πολιτικές καθώς και θέσεις εκτός του υπουργικού συμβουλίου.

Ο Ιγκλέσιας συνόδευσε το μήνυμά του με απόσπασμα βίντεο από μια συνέντευξη που έδωσε πριν μιλήσει ο Σάντσεθ.

“Η πολιτική δεν μπορεί να βασίζεται στην εμπιστοσύνη, αλλά σε εγγυήσεις. Μια κυβέρνηση συνασπισμού είναι η μόνη εγγύηση ότι θα εφαρμοσθούν οι πολιτικές που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. Αυτό είναι που διακυβεύεται. Και αυτό ήταν ανέκαθεν δέσμευσή μας”, ανέφερε ο Ιγκλέσιας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version