Μυστηριώδες πολύωρο blackout της Google

Μυστηριώδες πολύωρο blackout της Google

Διάφορες ευρείας χρήσης υπηρεσίες της Google διαταράχθηκαν σήμερα σε όλο τον κόσμο λόγω μιας πολύωρης βλάβης που παρουσιάσθηκε ταυτόχρονα σε πολλά κράτη και η οποία αποκαθίσταται, ανέφερε ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός.

«Η υπηρεσία Gmail έχει ήδη αποκατασταθεί για πολλούς χρήστες και αναμένουμε να επιλυθεί το πρόβλημα για όλους πολύ σύντομα», έγραψε η Google στην ιστότοπό της στις 12:40 ώρα Ελλάδας, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν λίγο μετά τις 08:00 ώρα Ελλάδας, αφορούν περίπου δέκα υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και εκείνες που χρησιμοποιούνται ευρύτερα, όπως η αποστολή μέιλ και συνημμένων της υπηρεσίας Gmail, η ηχογράφηση βιντεοδιασκέψεων, η δημιουργία αρχείων στην διαδικτυακή υπηρεσία Drive  και άλλες.

Τεχνικά προβλήματα αναφέρθηκαν στην Ευρώπη, στη νοτιοανατολική Ασία,  στην Ιαπωνία και στην Αυστραλία.

Η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου gmail  ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2004.

«Με τη βλάβη στο Gmail, η ζωή μου σταματά», έγραψε στο Twitter χρήστης από τη Γαλλία. Η Google απαντούσε σε όλα τα τουίτ «ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version