ΝΔ: Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αδαμόπουλου μετά τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Απεβίωσε ο στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη Άγγελος Μπρατάκος

Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου. Όπως αναφέρεται, η ιδιότητα αναστέλλεται μέχρις ότου διαλευκανθεί αν είναι όντως ένοχος για όσα του καταλογίζει η Ολυμπιονίκης.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο νυν αντιπρόεδρος της ΕΙΟ και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος είναι εκείνος που την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998. Ο Α. Αδαμόπουλος είναι μέλος της ΝΔ και Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ραφήνας -Πικερμίου. Ο Α. Αδαμόπουλος εκτελεί και χρέη εκπροσώπου της ιστιοπλοΐας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

«Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή», αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version