Νέα έφοδος Ρουβίκωνα… αυτή τη φορά στον “Ευαγγελισμό”

Νέα έφοδος Ρουβίκωνα… αυτή τη φορά στον “Ευαγγελισμό”

Η αναρχική ομάδα “Ρουβίκωνας” προχώρησε σε «παρέμβαση» στο γραφείο της διοικητού στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπως έκανε γνωστό με ανάρτηση σε γνωστή ιστοσελίδα του αναρχικού χώρου, πριν λίγο.

Ο Ρουβίκωνας κάνει λόγο για «πολιτική παρέμβαση» στο γραφείο της διοικητού, αναφέροντας ένα περιστατικό που σημειώθηκε στις 4 Δεκεμβρίου, όποτε και έσκασε ένας σωλήνας που μετέφερε καυτό λάδι, στα υπόγεια του νοσοκομείου και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η αναρχική συλλογικότητα κατηγορεί τη διοικήτρια ότι τα γραφεία της δεν επηρεαστήκαν από τις αναθυμιάσεις. «Και έπεσαν τίτλοι τέλους. Το ζήτημα θεωρείται λήξαν μέχρι το επόμενο εργατικό ατύχημα», αναφέρει ο Ρουβίκωνας στο εκτενές κείμενο που ανήρτησε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version