Νέα γυναικοκτονία στη Λακωνία

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Ένας 40χρονος άνδρας αλβανικής καταγωγής καβγάδισε με την 35χρονη σύζυγό του χθες τη νύχτα και την στραγγάλισε. Όταν είδε ότι η γυναίκα ήταν πια νεκρή, ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία. Ο φόνος διαπράχθηκε στο χωριό Βλαχιώτης του Δήμου Ευρώτα και αιτία ήταν ότι η σύζυγος φέρεται -από τον δράστη- να ήθελε να τον εγκαταλείψει και ότι τον έβρισε.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος δράστης και σύζυγος του θύματος έπνιξε την 36χρονη σύζυγό του επειδή τον… έβρισε. «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα». Αργότερα έγινε γνωστό ότι ο ίδιος είπε ότι η γυναίκα του ήθελε να τον εγκαταλείψει.

Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια 8 και 10 ετών κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Μετά το φόνο ο δράστης έφυγε από το σπίτι του αλλά ξαναγύρισε και ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας “νομιζω ότι σκότωσα τη γυναίκα μου”. Οι αστυνομικοί τον βρήκαν δίπλα στη νεκρή γυναίκα. Οι γείτονες δεν είχαν αντιληφθεί στο παρελθόν εντάσεις στο ζευγάρι. Το ανδρόγυνο δούλευε εδώ και τρία χρόνια σε χωράφια της περιοχές και ήταν εργάτες γης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version