Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Ξανάκλεισε ο Ισθμός της  Κορίνθου λόγω νέας κατολίσθησης στο πρανές, κάτω από τη γέφυρα από την οποία περνάει το τρένο. Από την Παρασκευή σταμάτησε πάλι η διέλευση πλοίων. Με τόσο συχνές κατολισθήσεις, οι ειδικοί ανησυχούν μήπως συμβεί κατολίσθηση την στιγμή της διέλευσης κάποιου σκάφους.

Τον περασμένο Απρίλιο ο πρωθυπουργός, επισκεπτόμενος την περιοχή, είχε δηλώσει: «Μετά από πάρα πολλά χρόνια γίνεται μία ουσιαστική παρέμβαση στη διώρυγα, ύψους 9 εκατομμυρίων, Είναι μία αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να εξασφαλιστεί και η ασφάλεια της διέλευσης από τη Διώρυγα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα έργο του 19ου αιώνα, το οποίο εγκαινιάστηκε από τον Χαρίλαο Τρικούπη. Και ήρθε η ώρα τον 21ο αιώνα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version