VIDEO

Νεκρός 13χρονος από επίθεση ψυχασθενούς σε δεκάδες άτομα με σπαθί στο Λονδίνο

Νεκρός 13χρονος από επίθεση ψυχασθενούς σε δεκάδες άτομα με σπαθί στο Λονδίνο

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι υπέκυψε στα τραύματά του ένας 13χρονος μαθητής, που είχε τραυματισθεί νωρίτερα, όπως και άλλα τέσσερα άτομα, από έναν ψυχοπαθή που κράδαινε σπαθί σαμουράι.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί ένας άνδρας έριξε το βανάκι του στην είσοδο ενός σπιτιού και μετά εμφανίστηκε με ένα σπαθί σαμουράι, προσπαθούσε να μπει σε διάφορα σπίτια και να επιτίθεται τυχαία σε όποιον έβρισκε μπροστά του, κοντά σε σταθμό του μετρό στο βορειοανατολικό Λονδίνο.

Φώναζε συνέχεια “πιστεύεις στο Θεό;” Μεταξύ των τραυματιών είναι και δύο αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν. Οι δύο αστυνομικοί θα χειρουργηθούν ενώ οι δύο πολίτες δεν φέρουν σοβαρά τραύματα. Το άτυχο παιδί πήγαινε στο σχολείο του όταν τον σκότωσε ο συλληφθείς 36χρονος. Σημειωτέον, ότι τριγυρνούσε αρκετή ώρα και κατάφεραν να τον συλλάβουν προτού τρυπώσει με το σπαθί στο χέρι, στο μετρό.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version