Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – Συνελήφθη στη Νίκαιας 46χρονος που απειλούσε σύζυγο και κόρη

Δώδεκα προσαγωγές για την οπαδική επίθεση στη Μηχανιώνα

Την εγγραφή τους στην εφαρμογή “panic button” (κουμπί πανικού), αποδέχθηκαν 43χρονη γυναίκα και η 19χρονη κόρη της, θύματα ενδοοικογενειακής βίας, του συζύγου της 43χρονης, στη Νίκαια, ανήμερα του Πάσχα. Όμως μητέρα και κόρη αν και αρχικά είχαν δεχθεί να μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας, στη συνέχεια λόγω της σύλληψης του 46χρονου, αρνήθηκαν. Έτσι, αστυνομικοί τις συνόδευσαν πίσω στο σπίτι τους.

Ο 46χρονος, κατά τον εντοπισμό του από τον βραδινό αξιωματικό επόπτη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, στο σπίτι του, προσπάθησε να διαφύγει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Νίκαιας, όπου και συνελήφθη ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το τμήμα ασφαλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο αστυνομικό τμήμα, ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς φέρεται να έβριζε και να απειλούσε τους αστυνομικούς .

Παράλληλα κατά την κράτηση του, ισχυρίστηκε πως είχε παθολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα, τη Δευτέρα του Πάσχα, να διακομισθεί στο νοσοκομείο της Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων», όπου αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τον οδήγησαν εκ νέου στο τμήμα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version