Ο καιρός “τρελάθηκε” – Στους -19.8 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και στους 18 στο Καστελόριζο

Ο καιρός "τρελάθηκε" - Στους -19.8 βαθμούς Κελσίου στη Φλώρινα και στους 18 στο Καστελόριζο

Εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες επικρατούν σήμερα το πρωί σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, όπου υπάρχει χιονοσκεπές έδαφος.

Συγκεκριμένα, στον Νέο Καύκασο Φλώρινας ο αυτόματος μετεωρολογικός σταθμός του δικτύου του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατέγραψε στις 08:10 θερμοκρασία -19.8°C, ενώ άλλες περιοχές (Πτολεμαΐδα, Κοιλάδα Κοζάνης και Φλώρινα) καταγράφονται θερμοκρασίες κάτω από τους -15°C.

Αντίθετα, σε περιοχές των Δωδεκανήσων, όπως το Καστελόριζο, την ίδια ώρα η θερμοκρασία διατηρήθηκε στα επίπεδα των 18°C, δηλαδή 38°C υψηλότερα σε σχέση με τον Νέο Καύκασο.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες όπως καταγράφηκαν από το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/E.Α.Α το πρωί της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου:

Όπως φαίνεται και στον χάρτη οι ελάχιστες θερμοκρασίες ήταν στους -19,8 στη Φλώρινα, στους -16,6 στην Πτολεμαϊδα, και στους -15,6 στην Κοζάνη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version