Ο Μητσοτάκης καλεί σε συνάντηση τους πολιτικούς αρχηγούς

Ο Μητσοτάκης καλεί σε συνάντηση τους πολιτικούς αρχηγούς

Όπως είχε πρααναγγείλει, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει έναν κύκλο συναντήσεων με τους πολιτικούς αρχηγούς. Οι κατ ιδίαν επαφές θα γίνουν στο γραφείο του στη Βουλή.

Στην ατζέντα είναι η ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Αμερική και της συνάντησης με τον Ντόναλντ Τραμπ και οι εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Στόχος είναι η αναζήτηση συναίνεσης και η διαμόρφωση εθνικής γραμμής στην αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας. Πάντως είναι ανοικτό να συζητηθούν και το θέμα του εκλογικού νόμου, όπως και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, στις 12:00 θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Στις 13:00 θα συναντηθεί με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, στις 17:00 με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και στις 18:00 με τον Γραμματέα του ΜεΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Η συνάντηση με τον Γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 11:00.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version