Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 14:00 (Κυριακή 20-3-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
  • Χιόνισε και στο κέντρο της Αθήνας. Θα διατηρηθεί και αύριο ο χιονιάς σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, με επιδείνωση την Τρίτη και υποχώρηση από Τετάρτη.
  • Άγρια κόντρα έφερε το δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγής, «Άριστος στο copy-paste αποδεικνύεται ο Γιώργος Πατούλης», κατηγορώντας τον περιφερειάρχη για λογοκλοπή επειδή κατέθεσε διδακτορικό με πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από διδακτορικά περασμένων ετών – Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την παραίτηση του περιφερειάρχη.
  • Άγνωστοι πέταξαν γκαζάκια (για 20η φορά όπως υποστηρίζει ο ίδιος) στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη. Προκλήθηκαν υλικές ζημίες.
  • Ολοκληρώθηκε ο 10ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και άνοιξαν οι περισσότεροι δρόμοι στο κέντρο.
  • Αλέξης Τσίπρας στο “Βήμα της Κυριακής”: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η χειρότερη κυβέρνηση τη χειρότερη στιγμή».

Διεθνή

  • Τσαβούσογλου στην “Χουριέτ”: «Αρχίζω να βλέπω σύγκλιση στις διαπραγματεύσεις Μόσχας – Κιέβου» – Σφίγγει ο ρωσικός κλοιός στη Μαριούπολη.
  • Έξι νεκροί, δέκα βαριά και 27 ελαφρά τραυματίες στο Βέλγιο, όπου ΙΧ έπεσε σε πλήθος που ετοιμαζόταν να συμμετάσχει σε καρναβαλικές εκδηλώσεις – Συνελήφθη ο 30χρονος οδηγός και 33χρονος συνοδηγός – Οι αρχές έχουν αποκλείσει την τρομοκρατική ενέργεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version