Οι Ουκρανοί παρασημοφορούν τον Αλέν Ντελόν

Οι Ουκρανοί παρασημοφορούν τον Αλέν Ντελόν

Η Ουκρανία αποφάσισε να απονείμει το παράσημο του Τάγματος της Τιμής στον Γάλλο ηθοποιό Αλέν Ντελόν για να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξή του, ανακοίνωσε σήμερα ο Ουκρανός πρεσβευτής στη Γαλλία Βαντίμ Ομελτσένκο στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο TV5 Monde.

«Από την πρώτη μέρα του πολέμου, ο Ντελόν εξέφρασε σε πολλές περιστάσεις την υποστήριξή του στην Ουκρανία. Για εμάς, αυτό είναι συμβολικό, είναι σημαντικό», τόνισε ο πρέσβης, υπενθυμίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε συνομιλήσει με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι το 2022 και ότι είχε αναγνώσει επίσης ποιήματα του Ουκρανού ποιητή Ταράς Σεβτσένκο κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος.

Από το στούντιο του TV5 Monde, ο Ομελτσένκο απευθύνθηκε απευθείας στον ηθοποιό: «Κύριε Ντελόν, αγαπητέ Αλέν, γνωρίζω ότι βρίσκεστε σε μια περίπλοκη κατάσταση και θέλω να σας πω ότι δεν είστε μόνος. Έχετε πολλούς θαυμαστές και ανθρώπους που σας αγαπούν, όλοι οι Ουκρανοί είμαστε πάντα δίπλα σας», είπε.

Ο Αλέν Ντελόν, 88 ετών, είχε δηλώσει το 2022 την υποστήριξή του προς την Ουκρανία, όμως έκτοτε η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί, με τα τρία παιδιά του να αλληλομηνύονται για το ποιος τον φροντίζει περισσότερο και ποιος τον βλάπτει. Στο σπίτι του προ μηνός βρέθηκε εν τω μεταξύ ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς ο Ντελόν στα νιάτα του ειχε καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων και γενικά ήταν φίλος των όπλων. Το οπλοστάσιο βρέθηκε σε έρευνα, λόγω της δικαστικής διαμάχης των παιδιών του ηθοποιού.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version