Ουκρανία: “Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τεχνολογία από Ιράν-Κίνα-Βόρεια Κορέα” λένε οι ΗΠΑ

Ουκρανία: “Οι Ρώσοι χρησιμοποιούν τεχνολογία από Ιράν-Κίνα-Βόρεια Κορέα” λένε οι ΗΠΑ

Τί είπε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βλέπουν να χρησιμοποιούνται τεχνολογίες στον ρωσικό αμυντικό τομέα, οι οποίες προέρχονται από τη Βόρεια Κορέα, το Ιράν και την Κίνα, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ο  Άντονι Μπλίνκεν πρόσθεσε ότι αυτός είναι ένας τομέας ιδιαίτερης ανησυχίας για την Ουάσιγκτον και τους συμμάχους της στην Ευρώπη.

Ο Μπλίνκεν, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση του με τον Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, είπε ότι συζήτησε με τον ομόλογο του τρόπους για να αποτραπεί η μεταβίβαση όπλων και υλικού στη Ρωσία, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version