Ουκρανία: Παραιτήθηκε ο κατηγορούμενος για διαφθορά υπουργός Γεωργίας

Μήπως αυτοκτονούμε με τον τρόπο που εξοπλιζόμαστε;, Ζαχαρίας Μίχας

Ο Ουκρανός υπουργός Γεωργίας Μίκολα Σόλσκι παραιτήθηκε, εν μέσω καταγγελιών ότι εμπλέκεται σε παράνομη καταπάτηση και απόκτηση δημοσίων εκτάσεων αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο πρόεδρος της ουκρανικής Βουλής Ρουσλάν Στεφαντσούκ γνωστοποίησε μέσω Facebook ότι «το Κοινοβούλιο έλαβε επιστολή παραίτησης από τον Μίκολα Σόλσκι” και στην ανάρτησή του επισύναψε την επιστολή παραίτησης. Ο ίδιος πρόσθεσε στην εφαρμογή Telegram ότι η παραίτηση του υπουργού θα εξεταστεί σε μία από τις επόμενες συνεδριάσεις της ολομέλειας της Βουλής.

Το προφίλ του Στεφαντσούκ είναι “κλειδωμένο” και δεν μπορέσαμε να διαβάσουμε τι γράφει ο Σόλσκι στην επιστολή παραίτησης και από ποιους αποκτήθηκαν αυτές οι δημόσιες εκτάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version