Πάλι πάνω από το Καστελόριζο τα τουρκικά F-16

Πάλι πάνω από το Καστελόριζο τα τουρκικά F-16

Συνεχίζουν τις υπερπτήσεις πάνω από τη Μεγίστη οι Τούρκοι καθώς δύο νέες υπερπτήσεις καταγράφηκαν σήμερα. Σήμερα ακόμα δύο τουρκικά μαχητικά πέταξαν πάνω από την περιοχή. Πρόκειται για δύο τουρκικά F-16 που πέταξαν σε ύψος 28.000 ποδών στις 10:52 πάνω από το νησί της Μεγίστης.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα είναι η 36η επέτειος από την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους στην Κύπρο. Με αφορμή το παραπάνω ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο Twitter. Χθες, τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος πραγματοποίησε υπέρπτηση πάνω από τη Μεγίστη, στα 26.000 πόδια. Να σημειωθεί πως η Τουρκία πραγματοποιεί άσκηση στο ανατολικό Αιγαίο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version