Παράνοια: Πενταμελής οικογένεια βομβιστών αυτοκτονίας…

Παράνοια: Πενταμελής οικογένεια βομβιστών αυτοκτονίας…

Πενταμελής οικογένεια φανατικών ισλαμιστών, μαζί και με το μόλις οκτώ ετών παιδί τους, πραγματοποίησε επίθεση αυτοκτονίας έξω από κτίριο της αστυνομίας στην πόλη Σουραμπάγια της Ινδονησίας, τραυματίζοντας αστυνομικούς και πολίτες.

Τα πέντε μέλη της οικογένειας επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες. Πυροδότησαν τα εκρηκτικά που έφεραν και ανατινάχθηκαν στο σημείο ελέγχου που βρισκόταν έξω από το αστυνομικό κτήριο. Το οκτάχρονο παιδί είναι το μόνο μέλος της οικογένειας των φανατικών που επέζησε. Τα άλλα τέσσερα μέλη σκοτώθηκαν.

Χθες άλλη οικογένεια ισλαμιστών σκότωσε 13 ανθρώπους σε επιθέσεις αυτοκτονίας σε τρεις εκκλησίες, πάλι στην Σουραμπάγια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι