Παρών ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ιδρύματος Σαμαρά

Παρών ο Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Ιδρύματος Σαμαρά

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα παραστεί στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας του ιδρύματος που φέρει το όνομα του πρώην πρωθυπουργού στις 7 Δεκεμβρίου, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο του briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μια ημέρα το δείπνο Αντώνη Σαμαρά – Κώστα Καραμανλή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση των εγκαινίων του Ιδρύματος Αντώνη Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, αφού υπογράμμισε ότι δεν σχολιάζει κοινωνικές εκδηλώσεις και συναντήσεις, επισήμανε ότι ο  πρωθυπουργός στις 7 Δεκεμβρίου θα βρεθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του Ιδρύματος Σαμαρά ενώ πρόσθεσε : «να μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version