Πάσχα: Αυξημένη η έξοδος από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε σύγκριση με πέρσι

Πάσχα: Αυξημένη η έξοδος από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε σύγκριση με πέρσι

Σχεδόν 25 χλμ. η ουρά στα διόδια για την έξοδο από την Αθήνα, ενώ η κορύφωση της εξόδου αναμένεται αύριο Μεγάλη Παρασκευή.

Πολλοί θα φύγουν και το Μεγάλο Σάββατο, όμως ο κύριος όγκος εκτιμάται ότι θα αναχωρήσει από την πρωτεύουσα αύριο. Δεκάδες τα δρομολόγια και για τα νησιά -80 καράβια απέπλευσαν σήμερα, τα 60 από Πειραιά και τα είκοσι από Ραφήνα και Λαύριο.

Πέρσι στο αντίστοιχο με το σημερινό 12ωρο είχαν φύγει 44.430 οχήματα προς Κόρινθο και 35.669 προς Λαμία. Πρόπερσι στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα είχαν φύγει προς Κόρινθο 42.574 οχήματα και 34.540 προς Λαμία. Φέτος στο ίδιο δωδεκάωρο πέρασαν από τα διόδια Ελευσίνας προς Πελοπόννησο 52.000 οχήματα και από των Αφιδνών προς βορρά,  42.000. Από Θεσσαλονίκη αναχώρησαν περίπου τα μισά σε σύγκριση με της Αθήνας σήμερα.






Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version