Μάρτυρας το παιδί του δολοφονηθέντος στην μαφιόζικη επίθεση στον Βύρωνα

Ενέδρα θανάτου με έναν νεκρό στον Βύρωνα - Eμπλοκή της αλβανικής μαφίας "βλέπουν" οι Αρχές

Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε απόψε στην περιοχή του Βύρωνα λίγο μετά τις 21.30

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στόχος ήταν ένας άνδρας που επέβαινε ή οδηγούσε ένα ΙΧ αυτοκίνητο, κοντά στη διασταύρωση των οδών Μεσολογγίου και Τσαλδάρη. Στο ΙΧ βρισκόταν και μια γυναίκα που τραυματίσθηκε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο ή ίσως και περισσότερους δράστες με μοτοσικλέτες. Μέχρι στιγμής τα μόνα γνωστά στοιχεία για το θύμα είναι ότι ήταν αλβανικής καταγωγής όπως και η συνοδός του.

Μάρτυρας μάλιστα ήταν και η μικρή κόρη του μακελειού:  «Έπαιζε η μικρή μου με το παιδί του, ακούσαμε τους πυροβολισμούς και έτρεξα να δω αν είναι κάτι ή αν είναι απλά παιχνίδι. Έκλαιγε το μικρό και έλεγε ”ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάς μου”» αναφέρει γυναίκα που ήταν μάρτυρας.

«Ακούσαμε τους πυροβολισμούς, εμείς νομίζαμε ότι είναι αυτά για το Πάσχα, τα δυναμιτάκια. Καταλάβαμε ότι κάτι έγινε, τρέξαμε, είδαμε το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη γωνία και η γυναίκα του φώναζε ”βοήθεια, βοήθεια”. Ήρθαν να πάρουν το παιδί που έπαιζε» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, αναφέροντας πως το ζευγάρι ήταν μόνο του μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version